حضور فریدون احمدی و محمد عزیزی در جلسه علنی امروز مجلس
محمد عزیزی و فریدون احمدی دو نماینده مجلس که روز گذشته از زندان اوین آزاد شده بودند در جلسه علنی امروز صبح مجلس حضور پیدا کرده و توضیحاتی را به همکاران خود ارائه دادند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، جلسه علنی امروز سوم شهریور مجلس شورای اسلامی در حالی فعالیت خود را آغاز کرد که دو نماینده بازداشتی که روز گذشته از زندان اوین آزاد شده بودند در جلسه حضور پیدا کردند.
فریدون احمدی عضو هیأت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس یکی از نمایندگان بازداشتی بود که در قسمت شرقی پارلمان گعدهای با همکاران خود گرفته بود و توضیحاتی را به حاتمیان، علی ساری، صدیف بدری، میداد؛ ضمن اینکه محمد جمالینوبندگانی سخنگوی هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان نیز در این جمع حضور داشت.
محمد عزیزی دیگر نماینده بازداشتی مجلس هم در قسمت غربی پارلمان گفتوگویی با حجتآلاسلام علیرضا سلیمی عضو هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان داشت.
تاریخ انتشار : ۳ شهریور ماه ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۵۶
شناسه مطلب : 8102
- روحانی: هر کس از دولت انتقاد کند آزاد است/ برخی منتقدان هم مصونیت دارند هم ..
- آیا میزان حکم حبس جهانگیری قانونی است؟
- اصلاح قانون دیوان محاسبات بعد از ۲۹ سال + متن طرح
- تختروانچی: برنامهای برای گفتوگو با دولت بایدن نداریم/ ترور سردار سلیمانی ..
- خشم در دروازه دولت
- تجلیل رهبر معظم انقلاب از برجستگیهای علمی و اخلاص شهید فخریزاده
ارسال دیدگاه